The Forest Quartet - en fortælle-koncert om det prisvindende kunstneriske computerspil

Arrangør
Moderator
Panel

Oplev Mads Vadsholt, dobbeltvinder af Spilprisen for bedste visuelle stil og musik samt vinder af IGF Award for bedste spilmusik, fortælle levende om sin meget personlige og følelsesmæssige skabelsesrejse for computerspillet The Forest Quartet.

The Forest Quartet (Skovkvartetten) er et kunstnerisk computerspil - et puslespil om en forsvunden, men ikke glemt forsanger. Du spiller hendes ånd og rejser gennem 3 akter, der er unikke for medlemmerne af hendes band hen mod en sidste afskedskoncert. Se deres følelser i øjnene, løs gåder og bekæmp den korruption, der plager deres sjæle.

Mads Vadsholt vil på fortællende og visuel vis føre dig igennem spillets 3 akter og åbner her op for spillets dybere følelsesmæssige betydning samt de forskellige æstetiske og meget personlige valg og fravalg, han har måttet træffe undervejs. Mellem hver akt vil jazzmusiker og komponist Kasper Vadsholt (Mads Vadsholts far) med band fremføre det originale jazzpartitur fra spillet og således byde på en unik oplevelse af de visuelle og musiske udtryk og indtryk, som har gjort spillet til en stor kunstnerisk succes herhjemme og internationalt.

Spillet er produceret i det kunstneriske udviklingsmiljø omkring The Animation Workshop i Viborg og blandt andet støttet igennem Spilordningen under Det Danske Filminstitut samt Statens Kunstfonds arbejdslegater.

The Animation Workshop (TAW) har i årenes løb skabt et stærkt, kreativt og internationalt miljø for studerende, kunstnere og iværksættere inden for animation, grafisk fortælling og nye medier og har for længst positioneret sig som en unik uddannelsesinstitution og kreativ drivkraft i udviklingen af den danske animations-, tegneserie- og spilbranche.
Støttet af finansloven udgør The Animation Workshop Danmarks Nationale Center for Animation, Visualisering og Digital Fortælling og arbejder her for at udbrede viden, forskning og kunstnerisk udvikling inden for animation, film, spil og ny teknologi på tværs af professioner, brancher og samfund.

Læs mere om organisationen TAW på www.animationworkshop.via.dk