Børnenes Kulturmøde 2023

Arrangør

Vi fortsætter den gode tradition med at afholde børnefestival for alle børnefamilier på Mors lørdag under Kulturmødet. Der vil være skønne oplevelser på scenen i Cirkusteltet, hvor Inge fra DR ULTRA byder velkommen og får besøg fra bl.a. Martini’s for børn, Cirkus Aroma, Onkel Reje og Rune Thorsteinsson.

CIRKUSTELTETS PROGRAM
Kl. 10.15-11.15 Cirkus Aroma
Kl. 12-13 BOOOM koncert med Rune Thorsteinsson
Kl. 13.30-14.30 Martini’s for børn - Jazz koncert
Kl. 15.00-16.00 Onkel Rejes Gameshow
Kl. 16.30-17.30 Børnenes Fortælling om Mors

På Børnenes Plads vil Børnemøde I Folkehøjde både levere cirkus og gadeteater: Som optakt og nedkøling til ET BØRNEMØDE I FOLKEHØJDE i Fly på FLYFABRIKKEN, da drager en børne-karavane på landevejen med ET RULLENDE BØRNEMØDE I FOLKEHØJDE. Det bliver oplands-poetisk, halsbrækkende morsomt og sigøjnerisk-hjertevarm underholdning i håndholdt børnehøjde. Så sæt mobiltelefonen på Fly-tilstand, ta´ bedstemor Olga i hånden og træd ind i et løssluppent univers med fællesklang, spillevende ord og dragende cirkus-taler fra øvre hylde.


På pladsen vil man også kunne opleve glimmermaling, mal på sten værksted, Cirkus Aroma tilbyder masser af gøgle aktiviteter FDF sejler jer ud med kano og andre hyggelige aktiviteter på pladsen.

Morsø Folkebibliotek - Fortæl selv Drop-in. Kom og tegn med på historien om Mors – skabt af børn! Du kan møde forfatter Majken Fosgerau Salomonsen og illustrator Anya Winqvist til åbent værksted på Børnenes Kulturmøde. Hils på når vi arbejder videre med en fortælling skabt af øens børn og tegn selv med på historien. Vi hænger jeres tegninger op løbende i en miniudstilling, og måske finder de også vej ind i den endelige e-bog som præsenteres lørdag eftermiddag samt på eReolenGO til udlån.

Skive biblioteks Låneriget holder også lørdag ved Kulturfjorden, hvor de både har doodle workshop og lægger lokale til et arrangement med Espen Strunk kl.13.00, som vil præsentere sin nye bog om Børnemusikkens Danmarkshistorie og spille god musik fra pladespilleren.