Zar Paulo

Arrangør

Med deres originale dansksprogede sange og med en karismatisk frontfigur i Emil Vammen er Zar Paulo godt på vej til at blive et af dansk musiks store samlende navne.

Bandet formår at forene bredtfavnende pophymner med skæve new wave-inspirationer og et lyrisk univers med noget på hjerte. Deres kritikerroste EP “Elendig Software (Del 1)”, der udkom i slutningen af 2022 som første del af et album, blev flere steder hyldet som en af årets danske udgivelser, og Politiken talte ligefrem om et band, der skabte et generationsportræt.

Senest har bandet udsendt singlen ”Ik Gå Så Langt”, som peger frem mod næste del af albummet. Vi kan derfor også forvente nye sange, når bandet gæster Kulturmødet Mors. Ligeledes kan vi forvente en popfest af de store, for bandet har allerede bevist, at de kan indtage en scene med sand star quality. Her leveres bandets stærke og iørefaldende hooks leveres med en sjælden nerve, og Emil Vammen er en storslået indpisker, hvis energi på scenen er blevet sammenlignet med både David Byrne og Iggy Pop.