VVE - DJ Collective

Arrangør

VVE Collective er en musikkollektiv baseret i Aarhus, grundlagt i 2020. Vi repræsenterer kvinder og non-binære DJ's og har til formål at skabe plads til underrepræsenteret musik i Danmark. Vores kollektiv består af forskellige individer, der ønsker at bringe mere mangfoldighed til den danske natteliv.

Martha
DJ NAVN: (Mumoxxo)
Mumoxxo vil sørge for at omfavne din sommerstemning og bringe dine jungleinstinkter frem. Slap af og skab stemning med bassen og variationen af elektroniske lyde, som hun vil introducere dig for

Helen Namdori
DJ NAVN. (Namdori)
Namdori's sæt er en blanding af afro house, der fejrer kraften i selv kærlighed og selvreflektion. Det får dig til at føle dig fri og levende i din egen krop, mens du danser til rytmen og forbinder dig med energien i musikken.

Magdalena
DJ NAVN (Synes)
Synes, fortrylleren af ​​æteriske vibrationer, inviterer dig til at transcendere virkeligheden og fordybe dig i en dansegulv-rejse som ingen andre. Oplev den berusende tiltrækning af et danse-sæt, der blander elementer af dybe og hypnotiske beats med euforiske og opstemte lyde.