David og Anders

Arrangør

Igennem de sidste par år har David Minerba og Anders Morgenstierne etableret sig som to af Danmarks mest originale stand-up komikere, men når man til hverdag bor i København, kommer man ikke altid ligeså meget rundt i Jylland, som man gerne vil.

Det skal der laves om på nu! Derfor pakker de tasken og drager afsted mod Ung Kult Camp 2023!

David Minerba debuterede som komiker i 2019, og siden da har han ikke set sig tilbage. Samme år vandt han “De Nyeste Nye”, og siden da har han og har både kunnet ses i En Stor Aften Med Simon Talbot og til Zulu Comedy Galla 2022 samt været manden bag en af Danmarks mest populære TikTok-profiler.

Udover at have optrådt på de fleste stand-up scener rundt om i Danmark har Anders Morgenstierne boet og optrådt i både Toronto, Reykavik og Berlin. Det går ikke stærkt når Anders optræder - til gengæld er han en af Danmarks mest nærværende og skævt tænkende komikere. Og så har han sammen med Victor Lander den populære podcast Drømmeklubben.

Det bliver deres bedste jokes fortalt i afslappede rammer og et show man ikke vil gå glip af, hvis man kan lide at grine.