Nye muligheder for udvikling af kunstinstitutioner?

Arrangør
Moderator
Panel

Hvordan kan kunstinstitutioner skabe rum for langsigtet udvikling? Hvorfor er det betydningsfuldt at designe gode processer for strategisk arbejde? Og hvilke resultater kan der opnås, når vi samarbejder om at skabe fremtidens kunstinstitutioner?

De spørgsmål undersøger Nordisk Kulturfond og Bikubenfonden i fællesskab, når de samarbejder med en række danske og nordiske kunstinstitutioner i deres Task Force-program.

Du kan møde:
Moussa Mchangama, In futurum
Nivi Christensen, Nuuk Kunstmuseum
Lotte Kofod Ludvigsen, Bora Bora – Dans og Visuelt Teater

Nivi og Lotte har begge været ansvarlige for at udvikle deres organisationer og åbne nye muligheder for udvikling af kunsten. De vil bidrage med konkrete indsigter fra at skabe og lede udviklingsprocesser.
Moussa har udviklet og rådgivet i flere udviklingsforløb og vil guide os igennem samtalen.

Du vil også kunne møde Maria Mediaas Jørstad, direktør for Nordisk Kulturfond samt Dina Vester Feilberg, kunstchef i Bikubenfonden. De har begge arbejdet med udvikling af institutioner – både fondsregi og i deres tidligere stillinger.

Og så slutter vi af med et uddrag af performancen ”Welcum to My Wedding” skabt af Peter Scherrebeck / Misty Superdeluxe med Ida Hørlyck - i samarbejde med Bora Bora.