Ambitiøs kaffepause: Fælles løsninger på kulturbranchens trivselsudfordringer

Arrangør
Moderator

Debatten om arbejdsvilkår i kultursektoren raser! Kulturens værdi drøftes og anerkendes som aldrig før, og vi får mere og mere data om vores branche, men følger trivslen og de sikre arbejdsvilkår med? Ikke endnu! Opmærksomheden giver momentum og overblik over problemerne. Det er nu, der skal gøres noget. Men hvad?

Dansk Kunstnerråd, KULTURAM (netværk under DM) og partnerskabet Art Hack giver kaffe/kage og inviterer til netværksmøde på tværs af faglighederne i kulturen. Vi vil slå et slag for, at vi skal se og arbejde med kultursektoren som et økosystem, hvis vi vil mistrivsel i branchen til livs. Hele feltet skal i balance. Vi må arbejde sammen på tværs af faggrænser og kunstfaglige skel, hvis vi skal løse den fælles opgave at sikre gode arbejdsvilkår i kunsten og kulturen.

Kom forbi netværksteltet og hør de nyeste tal fra Dansk Kunstnerråds datarapport om kunstneres arbejdsliv udført af Danmarks Statistik. Mød kunstnere, kulturakademikere og kulturledere – og deltag selv i debatten – når vi deler konkrete eksempler på, hvordan vi kan forbedre branchen.

Panel TBA