Unge ord fra Nord

Arrangør
Moderator
Panel

Hvis du ikke fangede de unge nordiske stemmer på hovedscenen, kan du opleve dem igen her.

For hvad optager nordens unge? Hvad giver dem håb, og hvad holder dem vågne om natten? Og hvad giver dem lyst til at bruge deres røst til at skabe forandring?

Få svaret, når modige unge fra Danmark, Finland, Færøerne, Grønland, Norge og Sverige går på scenen Bag Plankeværket med ærlige taler og vigtige budskaber, der brænder i dem.

Alle talerne er kommet til Nykøbing Mors i ugen op til Kulturmødet og har været igennem et intensivt taleskrivningsforløb med talerskolen Røst. Endnu engang vil Moussa Mchangama akkompagnere talerne som vært.

Efter alle talerne har været på scenen, vil Moussa Mchangama stå for en panelsamtale med de seks talere, som vil dele ud af deres erfaringer, tanker og drømme for deres ungdomsliv i Norden.

Røst er en talerskole, som arbejder for at give unge modet til at tage ordet og styrke deres lyst til at deltage i den offentlige samtale. Røst er drevet i et tæt samarbejde mellem Vallekilde Højskole og Ungdomsbureauet.

Arrangementet er støttet af den nordiske kulturfond Volt, Tuborgfondet og af A.P. Møller Fonden, som del af Kulturmødets nordiske program.