SceNet inviterer til debat om scenekunstneriske gedemarked! Indhold eller indpakning?

Arrangør
Moderator
Panel

Teatrene i Danmark udbyder ikke længere kun forestillinger; publikum inviteres også ind til debatter, møder og samtaler med kunstnerne, fællessang og rundvisninger. Man kan sågar blive kureret for sine mentale dårligdomme via Kulturvitaminer, og indimellem kan man endda få en gratis øl… plus meget mere!

Kerneaktiviteten – teaterforestillingen – bliver måske i tiltagende grad gjort mere spiselig for flere og nye grupper med mere kendisfaktor, mere musik, mere spas, og mere uhøjtidelighed.

Men hvor meget gedemarked er der plads til i scenekunstens templer? Hvor stor en andel af midlerne bør teatre anvende på alle disse sideaktiviteter? Forsvinder den gode, rene, sande scenekunst til sidst og bliver til rent party-show – eller er disse tiltag bare tidens vej til at vinde nye tilskuere, så der også er et teaterpublikum i overmorgen?

SceNet lægger op til vild debat med et stærkt panel bestående af Mette Wolf fra Folketeatret, Jens Christian Lauenstein Led fra Aalborg Teater og Michel Steen-Hansen fra Danmarks Biblioteksforening. Slaget styres af ’Clement look-alike’ og skylles ned med gratis øl og popcorn, og nogle komiske hug ind i sidebenene!

Bliv hængende og se, hvad der sker!