Få tegnet dit portræt af Iris Bakker

Arrangør

Bliv en del af en unik kunstoplevelse med kunstner Iris Bakker. I denne interaktive session inviteres du til at blive portrætteret af Iris, som vil bruge en særlige teknik, hvor hun med to hænder på én gang, tegner dig uden at kigge på papiret. Værkerne vil løbende blive hængt op i Lysskoven, hvor de bliver en visuel repræsentation af gæsterne, der ved dagens afslutning kan tage deres portræt med hjem.

Iris Bakker er kendt for sine intuitive og ekspressive portrætter, hvor hun fanger sine modeller på en måde, der går ud over det visuelle. Ved at stole på sin kunstneriske intuition og forbindelsen mellem øjne og hænder, skaber hun værker, der er både personlige og karakteristiske. Portrætterne skabes i mødet mellem Iris og den portrætterede, når hun med åbenhed og i fuldt fokus betragter gæsterne, og oplevelsen bliver i høj grad en del af værket.

”Som kunstner arbejder jeg lidt anderledes end mange andre. Det er ikke bare mig, der sidder i mit atelier og laver noget. Det jeg laver, involverer andre mennesker. Jeg bruger nogen der er fysisk til stede som mine modeller mens jeg arbejder og skaber værkerne i samspil med dem. Tit bliver det en meget intens oplevelse, fordi jeg sidder og stirrer på folk. Oplevelsen af at blive tegnet bliver også en del af værket og er måske i virkeligheden det primære værk.