LYSSKOVEN FESTER MED DJ KATRINE RING

Arrangør

Katrine Ring, en af de mest funky DJ's i Danmark kommer til Lysskoven. Hun har spillet siden 1988 og har arbejdet som fuldtidsprofessionel DJ de sidste 25 år med jobs i ind- og udland. Udgangspunktet er primært boogie, funk, brazil, soul, jazz og såmænd også klassisk musik og dansktop.

I år har hun jubilæumsår med to DJ-klubber: 10-årsjubilæet med Boogie Night sammen med DJ-kollegaen Frank Ryle. Og 30-årsjubilæet med det dansk-italienske DJ-kollektiv Vibezone.
Som DJ-solist har hun en fuldtpakket kalender år efter år. Hun har spillet for Kongehuset, Ungdomshuset, Cph Jazz Festival, Roskilde Festival, Tivoli, Det Kgl Teater, DR, Novo Nordisk, Royal Arena, Zentropa, Ligestillingsministeriet, Kulturministeriet og en masse andre steder.

Katrine Rings markante funky groove blev honoreret af hiphopgruppen Malk De Koijn, der kvitterede med at invitere hende som åbningsact til deres koncert i KB-Hallen for et par år siden. Derudover har hun optrådt i en række – både danske og udenlandske - musikvideoer som cameo-appearance. Alt det kommer af mange år i branchen som DJ og som freelancestudievært og DJ på DR siden begyndelsen i 1982.

Hun er modtager af hædersprisen Kim Schumacher DeeJay Awards i 2005 og er den første DJ optaget i Kraks Blå Bog. Desuden er hun DJ og radiovært på DR's Natsværmeren på P2 med klassisk musik. Samtidig har hun en karriere som lydkunstner og komponist, udgivet plader i eget navn og skrevet bøger om gadekunst.

Kom og oplev DJ Katrine Ring i Lysskoven torsdag.