Joy of Swing: Lindy Hop

Arrangør

Bemærk - arrangementet er flyttet til scenen SceneRum.

Kom med til en åben workshop i lindy hop! Hvad er det, tænker du? Jo, det er en swingdans, altså en utrolig sjov og legende pardans, som opstod i det afrikansk-amerikanske miljø i 30'ernes New York. I løbet af workshoppen lærer man grundtrinene, mens man akkompagneres af musikeren Glen Montanaro. Workshoppen er for alle aldre, ingen danseerfaring behøves og ingen dansepartner er nødvendig. Det eneste kriterie er at man har lyst til at have det sjovt!

Hold øje med aftenens swing koncert med bandet Glen and The Guys, hvor der er plads til at afprøve de dansetrin man har lært- eller bare nyde musikken og danse lige som du vil. Workshoppen undervises af Joy of Swing med danserne Sigrid Norheim Ørntoft og Lærke Winther Bregnhøj.

Vi er 3 unge mennesker som er på mission spred-glæden-ved-swingdans-og-musik-i-Nordjylland, fordi vi ønsker at alle, specielt unge, skal have muligheden for at opleve, hvor sjovt det er at danse sammen! Noget som vores generation har glemt hvordan man gør. Kom og oplev en ny (gammel) måde at være sammen på, i disse festlige omgivelser. Hvem ved, måske ender du med, (ligesom os), at blive bidt af swing!

Følg med på LindyhopNordjylland på instagram.