Fresh From The Press: Nykomponeret musik af unge musikere fra Norden

Arrangør

Oplev helt friske musikalske skitser og udkast når unge nordiske musikere fra vores komponistcamp spiller og viser deres proces og arbejde.

Fresh From The Press er et projekt som fokuserer på fællesskab og deling af arbejdsmetoder mellem unge komponister. I løbet af den foregående uge har musikerne arbejdet med nye kompositionsmetoder, og på Kulturmødet bruger de hinanden til at puste liv i de kompositionsudkast, som de har arbejdet på gennem de foregående dage.

Komponistarbejdet kan være ensomt og meget viden er gemt hos den enkelte komponist. Projektet Fresh From The Press åbner op for komponistvirket og viser at det er værd - og realistisk - at uddanne og arbejde sig frem mod en karriere som komponist. Deltagerne får således en helt særlig erfaring og bredt overblik med fremover, og vil have et netværk af ligesindede som de kan arbejde, sparre og udvikle sig med fremover.

På dette projekt har underviserne blandt andre været den norske saxofonist Mona Krogstad og den danske bassist Kenneth Dahl Knudsen.

Støttet af: Kulturkanten, Tuborgfondet, KODA Kultur.