Dillistone & USSEL - vindere af KarriereKanonen 2022

Kom og oplev dette års to vindere af KarriereKanonen, når Dillistone og USSEL indtager Klostergårdens scene. I slutningen af maj blev de to vindere kåret efter et helt fantastisk show i DRs Koncertsal, og nu står de klar til at blæse Kulturmødet Mors bagover.

28-årige Morten Aamodt, der laver musik under navnet Dillistone, inviterer dig ind i sit mørke og melankolske elektroniske univers, hvor store følelser og catchy hooks følges ad. Han har både et officielt Dua Lipa-remix, store hits i Tyskland og flere millioner streams med sig i bagagen og nu har han altså også vundet KarriereKanonen.

USSEL blander både pop, hårdtslående rock og hiphop med danske tekster om ungdommen, kærligheden, og om at have det ene ben i hjembyen Sønderborg og det andet i en travl hovedstad som København - på sin helt egen måde. Live har USSEL sit helt eget mørke univers, hvor der både er plads til poetiske tekster og masser af rekvisitter.

KarriereKanonen er et talentprojekt, der har eksisteret i DR i 20 år, og i nuværende form er et samarbejde mellem P3 og Bandakademiet. Hvert år udvælges 10 deltagere, der går igennem et længere talentudviklingsforløb hvorefter to vindere kåres. Vindernes modtager et skræddersyet talentudviklingsforløb hos Bandakademiet og følges tæt af DR P3. Tidligere vindere af KarriereKanonen tæller blandt andet The Minds of 99 (2013) og Katinka (2015).

Foto:Kirsten Ellebæk / DR.