Koncert med Hvalfugl på NaTour Scenen

Arrangør
NaTour, Under Kniven

Den aarhusianske trio Hvalfugl tilhører en spændende ung generation af musikere, som bygger bro mellem nordisk folkemusik og jazzens klang. Der en perlende friskhed og en egen lyrisk nerve i deres bud på jazzet folkemusik til vores tid, og med deres legende sammenspil bliver man elegant sendt i retning af både lyse nordiske nætter og efterårsglød i trækronerne.

Hvalfugl fortolker blandt andet årstidernes skiften på deres albums, og med sange som “Sommereufori”, “Snefald over Fjorden”, “Forglemmigej” og “Mellem bække og bakker” danner naturen en ramme om deres musik.
Der kredses gennemgående i nuancerne lethed og tyngde, sorgløs sommerstemning og uudgrundelig efterårsmelankoli. En balance, som man også finder i den danske og svenske folkemusiktradition, som Hvalfugl henter en stor del af inspirationen fra.

Glæd dig til at opleve Hvalfugl på NaTour scenen til Kulturmødet torsdag d. 25. august kl. 16.00.

Under Kniven x NaTour - Musik og kunst med naturen som inspiration.
Den vendsysselske musikforening Under Kniven og Naturmødets rullende scene 'NaTour' vognen er gået sammen om at skabe et program til Kulturmødet med musik og kunst inspireret af oplevelsen af naturen omkring os.