Kommune, kultur og klimarapporter

Arrangør
Aarhus Kommune, Bæredygtig Scenekunst NU , Kulturmødet Mors
Moderator
Astrid Moth
Panel
Christian Gade Bjerrum, medstifter Bæredygtig Scenekunst NU / Elisabeth Wedderkop, salgs- og økonomichef Teatret Svalegangen / Rabih Azad-Ahmad, kulturrådmand Aarhus Kommune / Stine Skjødt Mygind, leder Frontløberne / Tom Fjerderholt, manager & promoter Voxhall

Deltag i en Klimasalon, der giver dig viden til at tage næste skridt.

Vi taler meget om grøn omstilling i kulturlivet. Men hvordan sætter du gang i den bæredygtige omstillingsproces, så det giver mening for din institution og kan måles på dit klimaaftryk?

Aarhus Kommune er på scenen for at fortælle om deres ambitiøse arbejde med bæredygtig omstilling. En omstilling der har fokus på at involvere byens etablerede kunst- og kulturinstitutioner, som fremover, som et krav fra kommunen, skal levere klimarapporter!

Hvordan griber man dén proces an? Hvad er udfordringerne og gevinsterne? Hvad kan vi lære i resten af landet? Vi starter med inspirerende oplæg fra scenen og slutter i en efterfølgende salon, hvor vi udforsker viden og inspiration på tværs af fagligheder.

”Bæredygtig Scenekunst NU” står bag salonen. De har de sidste år markeret sig som én af de mest indflydelsesrige aktører, når det handler om den grønne omstilling i kunst- og kulturlivet.