Kunst i spil – spil som egen kunstform

Arrangør
Moderator
Panel

Kan spiludvikling opfattes som sin egen kunstart og bygge kulturformater, der kan drive Danmark fremad på et internationalt marked i ekstrem vækst? Og er det overhovedet værd at investere tid og statslige midler i? Skal politikerne tilføre flere midler og oprette et selvstændigt Dansk Spilinstitut?

The Animation Workshop inviterer til udveksling af meninger, perspektiver og holdninger mellem selvstændige spiludviklere, Statens Kunstfond, Det Danske Filminstitut, branche og industri samt politiske meningsdannere på området.

The Animation Workshop (TAW) har i årenes løb skabt et stærkt, kreativt og internationalt miljø for studerende, kunstnere og iværksættere inden for animation, grafisk fortælling og nye medier og har for længst positioneret sig som en unik uddannelsesinstitution og kreativ drivkraft i udviklingen af den danske animations-, tegneserie- og spilbranche.

Med bevilling på finansloven er The Animation Workshop således hele Danmarks Nationale forsknings- og udviklingscenter for animation, visualisering og digital fortælling. Vores opdrag er udbredelse af The Animation Workshops kompetencer, erfaringer, viden og færdigheder på tværs af fagligheder, professioner, industrier og samfundslag.

Læs mere om organisationen TAW på http://www.animationworkshop.via.dk