Aflyst

AFLYST: Jeanett Albeck: Er det nok nu?

Arrangør

Med afsæt i Jeanett Albecks musikalske bagkatalog og numre fra blandt andet ’Ellers mange tak’, ’Brøgger’, ’Tove, Tove, Tove’, men også helt nye numre, byder vi på en helt ny hybrid af et koncertmonster.

Oplev en voldsomt anarkistisk hyldest til livet i al sin kompleksitet – den dybeste smerte, den højeste lykke, ensomheden, sygdommen, seksualiteten og humoren. Fremført af en af Danmarks mest imponerende og generøse kunstnere plus venner inviterer vi til den vildeste fest. Utrolig unaturligt – utrolig svært at holde sig fra. Faktisk lige til at slikke på!

Kender du det? Piblen og pulseren. Noget nyt vil ud. I går var du træt, men nu er du klar til at æde hele verden. I et chok af lys vil vi sammen finde en ny sandhed, der vil sætte dig fri. Men ikke før den har pisset dig grundigt af. Og derefter bragt mere harmoni og balance ind i dit liv.

Det bliver slet ikke fri for modsatrettede følelser, men det vil fungere som en sikkerhedsventil, der sikrer, at alle, der har lyst til det, føler sig som en del af flokken.