EEE GEE & FRIENDS

Arrangør

Eee Gee er hoppet med hovedet først direkte ind i en succesfuld karriere. Med vanvittig stærke popsange, sin særlige nordicana-lyd, og ærlige tekster om at blive voksen, har hun fortryllet det danske publikum på ganske få år. Hun er det helt rigtige navn til den store samlende fest på Kulturmødet fredag aften. Hendes livekoncert favner med garanti på tværs af generationer og landsdele, og giver publikum rig mulighed for at synge med på hits som ’Killing It’ og den nye single ’Perfect 10’.

På Kulturmødet Mors har eee gee taget to gode venner med, Selma Higgins og Marie Kildebæk fra bandet Yör.

Selma Higgins supportede eee gee på sin aller første headliner tour rundt i Danmark, og fik - ligesom eee gee - en p3s Uundgåelige på sin første single, ’Sunlight’. Fredag d. 9 udgiver hun sin nye single ‘Can’t Do This’.

Yör er den dansksprogede drømme-kvintet bestående af Marie Kildebæk, Viktor Dahl, Janus Bagh og Lasse Jacobsen. Efter en lang pause er de d. 15. juni tilbage, med singlen ’Noget fremmed’, og på Kulturmødet Mors kan du opleve både forsanger Marie Kildebæk og Selma Higgins opføre både egne - og eee gees - sange akkompagneret af eee gees band.’

Koncerten er støttet af A.P. Møller Fonden, som del af Kulturmødets nordiske program.