Confessions in the Metaverset

Arrangør

Confessions in the Metaverset udforsker ufortalte sandheder, spiritualitet og tillid. Hvem giver os retning i en verden hvor vi søger vores egen vej? Kan metaverset høre vores ord, frygt, håb og bønner?

Mød din virtuelle præst! En hellig mand, manifesteret i midten af metascenen, hvor alle dine bekendelser vil blive hørt, men ikke genfortalt til en eneste sjæl. Confessions in the Metaverse er en digital teateroplevelse, som dykker ned i kompleksiteten af spiritualitet, tillid og selvudtrykkelse i tidsalderen for virtual reality.

Vores live-eksperiment udfordrer teatrets traditionelle grænser og udforsker, hvordan nye motion capture- og VR-teknologier kan øge publikums engagement og deltagelse. White Hole Theater inviterer her publikum til at tage del i udviklingen af denne nye teaterform, hvor skuespilleren gennem en improvisatorisk dialog med publikum og teknologien, skaber en flydende overgang fra VR-teknologier til den fysiske tilstedeværelse på scenen.

Publikum kommer ind i 10-15 minutter ad gangen, og roterer løbende i løbet af dagen, som en rituel oplevelse. Vores mål er at engagere og fængsle publikum, samtidig med at vi viser de uendelige muligheder, der kan opnås, når man fusionerer traditionelt teater med banebrydende teknologier.

Vi vil som en del af vores workshop invitere publikum til en dialog om deres oplevelse og denne samtale vil være med til at forme den videre udvikling af White Hole Theater’s VR-teaterkoncept.

Varighed: 10-15 min. samt tid til debrief
Sprog: Engelsk
Aldersgrænse: 10+

Forestillingen bliver spiller torsdag d.24 og fredag d.25. august 13.00-14-30 og 16.00-17.30 begge dage.