Workshops, stande & udstillinger

A Place to Lay Down and Listen

Giv dig hen til hvile og lytning; oplev hvordan det at ligge ned understøtter ens lytning

Arkitekturcaféen

Besøg Arkitekturcaféen ved Arkitektforeningens ikoniske gule campingvogn, der er placeret på Kulturmødets hovedgade, Kulturvejen.

Arkitekturquiz

Kom og deltag i arkitekturquizzen ved Arkitekturcaféen og test din viden om arkitektur!

Bibliotekernes Telt

Igen i år præsenterer Bibliotekerne Telt et virkelig bredt udvalg af kulturarrangementer, der alle er gratis og ikke kræver tilmelding. Oplev bl.a. debatter, quiz, fællessange, mm.

Bogbussen fra Sydslesvig

Dansk Centralbibliotek for Sydslesvigs primære opgave består i at drive biblioteksvirksomhed til gavn for det danske mindretal i Sydslesvig, blandt andet med moderne bogbusser.

Dansk Blindesamfund

Oplev interaktiv strikkecollage med verdenslyd i punktskrift og strik med!

De Nye Nomader CARGO

Migrantarbejderne er vore dages nomader. De tilpasser sig arbejdsmarkedets luner og søger derhen, hvor der er arbejde at få.
De bevæger sig rundt i Danmark og Europa som skygger uden identitet.

Design med genbrugsmaterialer

Besøg et rullende design-værksted og skab dit eget designprojekt med genbrugsmaterialer. Børn er velkomne i følgeskab med en voksen.

Det Flyvende Kuffertcirkus - artistens værksted

Besøg Artistens Værksted og få indblik i artistens træning. Bliv udfordret og få ømme muskler - også lattermusklerne, når du prøver at træne som cirkusartist. For børn og voksne.

Fang din by - fotoudstilling

Kom og oplev fotos fra en række europæiske byer i udstillingen Fang din by. Over 8.000 fotos deltog i konkurrencen og er nu skåret ned til de 56, som du kan se i udstillingen.

Foreningen Norden i Danmark

Foreningen Norden i Danmark er en folkelig, tværpolitisk organisation, der siden 1919 har arbejdet for udvidelse af det nordiske samarbejde. Kom forbi og hør mere om vores arbejde.

Få en lækker tatovering

Elsker du ord? Og elsker du tatoveringer? Så kom forbi Bibliotekernes Telt og få ganske gratis din helt egen midlertidige tatovering.

Havet/Imaq

Til udstillingen Havet/Imaq har NUKIGA spurgt en række grønlandske kunstnere om at fortolke havet som tema i deres kunst.

Havnefruens Camping Spektakel

Ved Havnefruens campingvogn skabes der interaktive og spontane iscenesættelser med børn og unge. Vi klæder os ud og skaber små fortællinger sammen, lige der midt i det hele.

Heslig Sløngellejr for nysgerrige Bette Lorte

Di Heslige Slønglers Klup, Skanderborg deltager med en Sløngellejr med aktiviteter, der tager afsæt i Ole Lund Kirkegaards herlige bøger.

Hold gryden i kog med leg og musik

Deltag i aktiviteter, som med leg, musik og fantasi som hovedingrediens, har fokus på trivsel og bæredygtigdannelse i fremtiden.

Hvad er dit bedste kulturminde?

Vi vil samle alle jeres bedste kulturminder. Kom forbi Bibliotekernes Telt og skriv dit bedste kulturminde ned og hæng det op i teltet.

Hvad skal der lægges vægt på i den nye nationale arkitekturpolitik? (Postkasse)

Hvordan skal vi bo og samles i fremtiden? Arkitekturcaféens postkasse er åben for idéforslag til fremtidens boformer og udformning af fremtidens byer. Kom forbi og giv dit bud med.

Hvad skal man have for at være pirat? Kreativ workshop til børn

Har du drømt om, at være pirat engang? Hvis ja, så kig forbi vores store, grønne bogbus, hvor du selv kan lave pirathatte, klap for øjet eller papirskibe.

If you have much, give of your wealth; if you have little, give of your heart

Oplev værket: ’If you have much, give of your wealth; if you have little, give of your heart’ på egen hånd

Juxtapose Art Fair

Udforsk Juxtapose Art Fair! Gennem en blanding af arkiv og nye præsentationer for 2025, kan du lære mer om den kunstnerdrevne sektor.

Keramikteltet

Besøg det åbne keramikværksted og få ler i hænderne. Mærk hvordan skuldrene sænkes. Få oplevelsen af selvforglemmelse.

Kulturregion Fyns Lounge

Kulturregion Fyn har indrettet en lounge og inviterer til hands-on workshops og uformelle samtaler.

Kunstbygningen i Vrå X PixlArt

Få kig ind i hvordan unge nordjyder ser på fremtiden, nutiden og sig selv? Oplev videocollagen LIVSBILLEDER, som tager pulsen på den unge generation.

Kunstens Camp

Vel mødt i campen, der bl.a. sætter fokus på kunst i ældreplejen, kunstnerisk ytringsfrihed, diversitet, kunst og turisme, kunstens rolle i folkeskolen og meget mere.

Lav musik med 'Strøm til Børn'

Alle kan lave beats, forme lyde og lave melodier! Er du vild med musik, og har du lyst til at prøve at lave din egen? Kom og mød 'Strøm til Børn', som guider dig til at skabe egne originale beats på en iPad.

Levende Legekultur

Kom og mærk at du lever gennem sjove legende aktiviteter! Lyt og stil spørgsmål til spændende samtaler om leg, kultur og trivsel.

Li´som Emma - En pink pop-up med UngKunstThy

De vil se ud li´som Emma. Spise li´som Emma. Træne li´som Emma. Være li´som Emma En pink pop-up med UngKunstThy.

Museum Jorn på hjul

Kom og besøg Museum Jorn på hjul til Kulturmødet Mors 2024, hvor vi står klar med kreative workshops og inspirerende debatter om fremtidens museum.

Museum Wibergis - bag kulissen med VR

Museum Wibergis, The Animation Workshop og OOO inviterer dig i VR bag kulissen på det nye bymuseum i Viborg. Træd ind på det nye museum ved hjælp af VR og få et sneak peek inden åbningen i sommeren 2025.

Opsætning af vores 6 meter høje mini-Bovbjerg Fyr

Ved vores Fyrtårn vil et hold af frivillige stå klar til at fortælle mere om vores kulturhus på kanten.\nVi vil medbringe højskolesangebøger og invitere til fællessang ved tårnet

P3 Missionen

P3 Missionen slår vejen forbi Ung Kult Camp 2024 og kan findes på ungeområdet alle tre dage. Mere information om præcise tidspunkter for aktiviteter omkring bussen vil blive tilføjet løbende.

Pink Border - Meningsløs kunst i meningsløse tilstande

Ved brug af mursten som canvas tager Pink Border udgangspunkt i Israel/Palæstina-konflikten og udstiller det absurde og meningsløse på et humanitært niveau.

POP UP Containerakademi / Fælles Værksted

Oplev et arbejdende fælles værksted og udstillingsrum. Inspireret af Bjørn Nørgaards Containerakademi arbejder 6 billedkunstnere med grafik, maleri, keramik, foto og pap.

Projekt Roadtrip - Skive Bibliotek

Mød Skive Biblioteks bogbus

Red insekterne - Byg og brodér en bolig

Grib hammer og sav, nål og tråd og byg videre på det gigantiske levested for insekterne omkring os.

Samtale: Smag på naturformidlingen

Kom og få en samtale om koblingen mellem naturformidling og gastronomi. Mød en kollega der også arbejder indenfor feltet eller få dig en bid af naturen.

SceneRum feat. Limfjordsteatret x Unges Møde Med Kunsten

En blackboks, en udendørs- og en indendørsscene samt et workshoprum for unges kunstneriske møder med andre unge.

Seniorer uden Grænser - Mødet mellem kulturer

Oplev engagerede seniorer i ”Fortæller cafeer” & få indsigt i Seniorer uden Grænsers arbejde i Afrika igennem fortællinger og billeder – se på Kunst/brugskunst fra Afrika og få historien bag

Skab fremtidsfossiler med Det Finurlige Flyselskab

Flyv med Det Finurlige flyselskab til Kulturmødet Mors, hvor vi i fællesskab skal lave fremtidsfossiler og koble dem op til den store fossile fremtidsserver.

Skab, leg og lær med Alle ord tæller

Gå på opdagelse i DR’s Alle ord tæller-telte, hvor børn og voksne på legende, sanselig og kreativ vis udfordres på ord, sprog og læsning.

SKRUP SKØRT krop og bevægelsesworkshop

I SKRUP SKØRT workshoppen går vi på opdagelse i vores fantasi. Gennem musikalsk leg, krop og bevægelse udforsker vi de unikke udtryksformer, der findes hos børnenes umiddelbare væsner.

Ta' en SNAK

Ta' en SNAK med en gammel ven - eller en, du først lige har mødt - ud fra teltets SNAK-spil om venskab, musik, bøger, film og nærvær.

VIA University College

VIA University College er en af Danmarks seks professionshøjskoler. Vi indtager Kulturmødet med involverende aktiviteter - og du er inviteret med!

VILD LER

Kig forbi Billedskolen på havnen og oplev når elever fra Højskolen Mors bearbejder og formgiver ler og pigmenter fra øens undergrund til et stort fælles keramisk friseværk.

Åbent Hus i LåneRiget

Besøg Skive Biblioteks lille rige af bøger til børn og voksne, kaldet LåneRiget.

Aarhus Universitetsforlag

Aarhus Universitetsforlag holder til i den fine rullende bygning AUtoCampus. Foruden et spændende sceneprogram sælger vi også et bredt udvalg af bøger.